زمانیکه چاپگر( پرینتر ) شما درست چاپ نمی گیرد چه کاری باید انجام دهید؟
ما به شما پیشنهاد می کنیم یک تماس با ما داشته باشید و از 25 سال تجربه ما استفاده نمائید
تلفن شرکت مهپا : 88814355 - 09351014461
سایت شرکت مهپا : www.mahpa.com
آدرس : تهران - خیابان ایرانشهر جنوبی - روبروی دفتر پست - ساختمان 16 - طبقه سوم - واحد 6
شرکت مهپا مرکز تعمیر چاپگر آماده دادن مشاوره و رفع مشکلات پرینتر شما است
در صورتی که شما پرینتر رنگی دارید اکیدأ به شما پیشنهاد میکنیم این 5 نکته اساسی و مهم را مطالعه کنید چرا که در صورتی که به این 5 ترفند اهمیت دهید و به آنها عمل کنید عمر پرینتر و جوهر آن را تضمین خواهید کرد.
? حذف کردن خطوط اضافی:
ـ مشکل: عکسی را چاپ کرده اید ولی می بینید که در آن خطوط اضافی دیده می شوند. این خطوط از کجا آمده اند و چگونه از بین می روند؟
ـ راه حل: در هنگام چاپ و عکس بیشترین تعداد سوزن های جوهرافشان به کار گرفته می شوند. اگر همه آنها درست نباشند، حاصل سریعا مشهود خواهد بود که چشم سریعا به آنها پی خواهد بود. این مشکل وقتی بیشتر خواهد شد که به جای برگه معمولی از برگه های مخصوص عکس که چند لایه بوده و جوهر به صورت کنترل شده به آنها وارد می شود، استفاده کنید. ایجاد خطوط اضافی را به روش زیر می توانید از بین ببرید:
قبل از چاپ عکس، تستی از سوزن های جوهرافشان بر روی کاغذ معمولی به عمل آورید. برای این منظور می توانید توسط گزینه های زیر اقدام کنید:
Controlpanel >Printers and Faxes >Properties >General >Print Test page
به برگه تستی چاپ شده نگاهی بیاندازید، اگر خطوط دارای حفره هایی بودند، مجبورید که سوزنهای جوهرافشان را پاک کنید و سپس دوباره تست کنید. "البته فراموش نکنید که تمام اینکارها را قبل از تست کردن بر روی برگه چاپی مخصوص عکس که گران می باشد انجام دهید".
? با وجود پاک کردن سوزن ها هنوز کیفیت چاپ بد است. چکار باید کرد؟
ـ مشکل: از پرینتر جوهری خود تنها گاهی وقت ها استفاده می کنید. متاسفانه هنگام استفاده چنان کیفیت بدی به شما می دهد که حتی نمی توانید، متوجه چیزی بر روی صفحه چاپ شده شوید. مطمئنا بخاطر مخزن های خالی از جوهر نمی باشد چرا که آنها را امتحان کرده اید.
ـ راه حل: در آن دسته از چاپگرهای جوهری که مغزی و هد چاپگر یک قسمت واحد را تشکیل می دهند، مشکل خشک شدن جوهر در هد چاپگر در حالتی که از دستگاه زیاد استفاده نشود، دیده می شود.
اگر میزان کثیفی سوزن های چاپگر از یک حد مخصوص گذشته باشد، دیگر حتی با پاک کردن سوزن ها نیز کاری از دست شما ساخته نیست. در بهترین حالت، کارتریج مورد نظر را از دستگاه خارج کرده و هد چاپگر را با دستمال تمیز و خیسی پاک کنید. برای خیس کردن دستمال از آب معدنی استفاده کنید، چرا که مواد درون آب لوله می توانند دوباره باعث گرفتگی سوزن ها شوند. اگر این کار هم به شما کمک نکرد، با مسئولیت خودتان می توانید کمی خشن تر پیش بروید:
دستکاری و پاکسازی درونی با مواد پاک کننده شیشه یا نگه داشتن هد چاپگر در آب گرم.
سوزن های جوهرافشان به علت گرما خود را کمی باز کرده و جوهر خشک شده نیز از بین می رود.
? هد چاپگر را شخصا پاک کنید:
ـ مشکل: فرض کنیم که در چاپگر شما کارتریج و هد چاپگر از هم جدا می باشند و به جز آن هم اجازه بیرون آوردن هد از چاپگر به شما داده نمی شود. بسیار کثیف شده است و می خواهید آنرا تمیز کنید. اما به سوزن ها دسترسی ندارید.
ـ راه حل: بعضی از هدهای چاپگر ها مثلا در گروه Epson Stylus در دستگاه به صورت پایدار نصب شده اند و پیشنهاد هم نمی کنیم آنها را باز کنید. اما باز هم راهی برای تمیز کردن هد از همه کثیفیها وجود دارد. ولی قبل از آن باید از حالتی که در آن ایستاده است خارج شود، چرا که در غیر اینصورت هیچ امکان حرکتی برای آن نخواهد بود. برای باز کردن این قفل، پرینتر را روشن کرده و به محض خارج شدن هد پرینتر از مکان ایستاده خود، پرینتر را از برق بکشید. اکنون دیگر هد چاپگر قابل تکان دادن است.
اکنون دستمال تمیز و خیسی را زیر هد کشیده و با یک دست آن را محکم نگه داشته و با دست دیگر هد را به جهات مختلف حرکت دهید. اگر وقت داشتید مکان اولیه در پرینتر که هد را از آنجا برداشتید، نیزتمیز کنید. بنا به تجربه ما، در این مکان نیز بخشی از جوهرهای خشک شده که با گردو خاک نیز مخطوط شده است وجود دارند.
هنگامی که همه چیز را تمیز کردید، سیم برق را به پریز وصل کنید. چاپگر دوباره روشن می شود برای اطمینان می توانید برگه ای را بصورت تست چاپ کنید
? اگر بیش از حد با جوهر اقتصادی رفتار کنید، برایتان گران تمام می شود
ـ مشکل: وقت تمیز کردن هد چاپگر را نداشته و به این علت مجبور به خریدن فشنگ های جدید شده اید. البته با اینکه هنوز هم جوهر در کارتریج قدیمی شما وجود داشته است. می خواهید مانع از تکرار این موضوع شوید.
ـ راه حل: کمتر صرفه جویی کرده و بیشتر چاپ کنید تا بتوانید در جوهر صرفه جویی کنید. کمی عجیب به نظر می رسد اما درست است.
ـ دلیل: کسی که کم چاپ می کند، به احتمال زیاد به جوهر بیشتری نیاز خواهد داشت چرا که با هر بار پاک کردن هد و سوزنها، مقداری جوهر نیز تلف می شود.
اگر جوهر از زمان چاپ قبلی در سوزن های جوهرافشان خشک شده باشد، حتی ممکن است که احتیاج به چند بار پاک کردن باشد تا بتوانید کیفیت مطلوب را در چاپ خود ببینید.
ناگفته نماند که چاپگرهای جوهری در حقیقت صرفه جو نیستند. بلکه جوهر زیادی را هم مصرف می کنند تا بتوانند سوزن ها را دوباره خالی کنند. شما در صورتی که مرتبا از پرینتر خود استفاده کنید، مانع از این عمل می شوید. حتی چاپ صفحاتی از اینترنت نیز کافی می باشد، خوبی این صفحات این است که با توجه به وجود عکس و متن، ترکیب عالی برای تمیز نگهداشتن سوزن ها خواهید داشت.
? مسیر عبور هد چاپگر:
ـ مشکل: شما از چاپ پرینتر خود راضی نیستید. حروف کشیده شده به نظر می رسند، عکس ها ظرافت مورد نظر را ندارند و خطوط بسیار کثیفند.
ـ راه حل: اگر چنین چیزهایی برای شما مهم می باشند، در بیشتر وقت ها مسیر گذاری هد چاپگر به شما کمک می کند. بنا به مدل پرینتری که استفاده می کنید در گزینه های زیر مراجعه کنید:
Control panel >Printers and Faxes >Properties >General
بیشتر مدل ها احتیاج به چند برگ کاغذ A4 برای این کار دارند. برای مثال مدل Epson Stylus C86 چهار صفحه A4 را احتیاج خواهد داشت تا عمل alignment را انجام دهد. برگه ها هم بدون هیچ مشکلی هم در رو و هم در پشت به چاپ می رسند . این کار باعث صرفه جویی در مصرف کاغذ می شود
|
|||||||
دانشگاه ها دانشگاه زنجان دانشگاه زابل دانشگاه ولیعصر عج رفسنجان دانشگاه مازندران دانشگاه صنعتی قم University of Toronto دانشگاه تهران دانشگاه تبریز دانشگاه شمال دانشگاه صنعتی شیراز دانشگاه شیراز دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه شهرکرد دانشگاه شاهد دانشگاه صنعتی سهند دانشگاه رازی کرمانشاه دانشگاه قم دانشگاه مفید دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه کردستان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر دانشگاه شهید باهنر کرمان موسسه آموزش عالی جهاد کشاورزی دانشگاه علم و صنعت دانشگاه امام صادق ع، واحد خواهران دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه ایلام دانشگاه هرمزگان دانشگاه صنعتی همدان دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه گلستان دانشگاه کشاورزی گرگان دانشگاه فردوسی مشهد دانشگاه هنر اصفهان دانشگاه اصفهان دانشگاه امام حسین (ع) دانشگاه علوم اقتصادی دانشگاه دامغان دانشگاه شهید چمران دانشگاه بین المللی چابهار دانشگاه بجنورد دانشگاه بیرجند دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه هنر تهران دانشگاه محقق اردبیلی دانشگاه علامه طباطبایی مراکز دانشگاه پیام نور دانشگاه پیام نور تهران جنوب دانشگاه پیام نور مازندران دانشگاه پیام نور هرمزگان دانشگاه پیام نور فارس دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشگاه علوم پزشکی کردستان دانشگاه علوم پزشکی کرمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی ایلام دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشگاه علوم پزشکی فسا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل دانشگاه علوم پزشکی اهواز کتابخانه ها کتابخانه آستان قدس رضوی کتابخانه ملی جمهوری اسلامی کتابخانه و موزه ملی ملک سازمان ها، موسسات و شرکت ها پژوهشگاه مهندسی ژنتیک پتروشیمی بندر امام خمینی استانداری بوشهر مرکز آمار ایران پالایشگاه آبادان وزارت امور اقتصادی و دارایی گروه مپنا حوزه هنری صنایع هواپیماسازی ایران مرکز ملی جهانی شدن شرکت فولاد مبارکه آموزش و پرورش استان فارس آموزش و پرورش آذربایجان شرقی دادگستری کل خراسان جنوبی برق منطقه ای تهران شرکت توانیر برق منطقه ای خوزستان بانک توسعه صادرات بانک ملت پژوهشکده پولی و بانکی بانک اقتصاد نوین سازمان انرژی اتمی شرکت ملی صنایع مس ایران واحدهای دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رودهن دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان
خدمات سایت خدمات پرداخت اینترنتی با:
|
|